otrdiena, 2012. gada 31. jūlijs

FOTO: Prāta Vētra Jelgavā - Vēl viena klusā daba

Bloga nosaukuma labākajās tradīcijās, dažas bildes no Jelgavas koncerta.



Dažos vārdos par šo koncertu. Attiecības ar Prāta Vētras koncertiem man ir izveidojušās ļoti nesen, tādēļ, iespējams, ļoti nepamatoti ir izveidojies priekšstats, ka brīvdabas koncerti koncertturneju ietvaros ir tas, kas Prāta Vētrai padodas vislabāk. Prāta Vētra Positivus festivālā - ir redzēta arī interesantākas uzstāšanās. Arēna Rīga koncerts - labi, ka vismaz dziesmas ir zināmas. Mežaparka estrāde - lūk tā jau ir cita runa.

Jelgavā, kā jau daudzi, drošvien, zina, bija koncertturnejas "Vēl viena klusā daba" pirmais koncerts. Tā teikt, atkal viss sākas Jelgavā. Un priekšnesums tiešām bija izdevies gana krāšņs. Nebija kaudze ar augsti godātiem viesiem, toties bija gana daudz pozitīvu emociju gan par scenogrāfiju, gan "balto sesāciju", gan pašironisko video. Pasmaidīt bija par ko, pat ja Prāta Vētras mūzika tevi neaizgrābj līdz sirds dziļumiem. Bija arī ļoti daudz jauno dziesmu, kuras vēl šķiet ļoti svešas un savādas, ja neskaita radio nodrilētos singlus. Un pat dziesma Lantern, kas jau paspējusi nokaitināt tradicionālā radio klausītājus, un vispār man personīgi nesimpatizē kā autonoms skaņdarbs, kā mākslinieciska priekšnesuma muzikālais pavadījums šķita visai jauka.

Vienvārdsakot, albums ir albums, bet par sevi vajag atgādināt, kā arī publiku ar jaunajām dziesmām vajag iepazīstināt personīgi. Kas arī lieliski izdevās.

Nav komentāru: