ceturtdiena, 2009. gada 29. oktobris

Balroghs Chest: Nostradameus - The Third Prophecy

Šoreiz no Balrogh lādes tika pagrābts pirmais, kas pagadījās pa rokai. Pēc principa „surprise me”, jo ja es apņemos uzrakstīt kaut ko par katru no diskiem, tad nebūtu prātīgi visu garšīgo notiesāt pašā sākumā. Tad nu man pagadījās zviedru poverīts ar nosaukumu Nostradameus. Kas pie velna ir Nostradameus? Tā ir kaut kāda zviedru izloksne? Cik hevīšu un poverīšu bandas ir ķērušās klāt Nostradamusam? Daudz! Personīgi man veiksmīgs likās Judas Priest pagājušā gada darinājums par šo tēmu. Šis, nu tāds prasts hevī Iron Maiden stilā vien ir. Hevī vai paver – nudien neredzu to lielo atšķirību, un par to diži arī nepārdzīvoju. Noproducēts un nostrādāts laikam jau ir labi, citādi nudien neredzētu iemeslu, kādēļ grupai, pie tam vēl arī Zviedrijā, būtu jēga pastāvēt 10 gadus līdz pat šai dienai. Neko citu par šo ģitāru spīdzinātāju mūziku nemācēšu teikt. Episkuma tur ir mazāk kā Harijā Potterā ceļā uz Cūkkārpu ar vilcienu. Nu labi, izbāžam pa logu galvu, lai mati plīvotu, izstiepjam roku, turot tajā burvju nūjiņu, un mēģinām izdarīt pareģojumu, vai vilciens pienāks laikā, un vai šinī sērijā mācību procesā nebūs kādi sarežģījumi. Varam mēģināt arī kratīt pačku. Jā, live traks ar nosaukumu One For All, All For One mani burtiski nogalināja.

Par disku – plastmasas kārbiņa ar dzeltenīgi oranži noformētu bukletu. Un kas ir bukletiņā? Protams, ka vēl bez dziesmu vārdiem ir arī ģīmetnes. Nu tādas kā pasei, kur drīkst viegli smaidīt. Vienīgi pasei dažas bildes neder, jo saulenes acīm redzot zviedru paveristiem ir vienkārši must priekšmets. Nu un pēdējā lapā visādi komentāri un „thanks to my momma and brother in law” apmēram standarta preses relīzes izmērā.

Ok, paldies par pīrāgiem. Atgriezīšos ka es pie Children Of Boddom Britnijas Spīrsas kaverversijām. Ceru, ka citi šīs grupas daiļrades subprodukti vairs nav atrodami Balrogh lādē.

1 komentārs:

Unknown teica...

nav gan, shis bija vieniigais shiis grupas CD, kursh arii man, peec kaadaam reizem trim jau saakaa vilkt uz garlaiciibu. A nosaukums vai tik no Latiinju valodas izloksnes?