trešdiena, 2009. gada 30. decembris

Foto: 2009. gada koncerti bildēs

Labāk vienu reizi redzēt, nekā simts reizes dzirdēt. Nav jau nekāda dzīves absolūtā patiesība, bet bildes man patīk vairāk kā teksts, tādēļ gada kopsavilkums bildēs. Lai arī daži notikumi nav atspoguļoti bildēs, vai tās būtu tehniskas problēmas, vai kādas citas, tomēr lielos vilcienos un mazos tramvajos, šis blāķis ar bildēm kopumā raksturo šī gada svarīgākos muzikālos notikums no kādas personas skatpunkta. Un lai nebūtu tā, ka visi notikumi aprobežojas ar bildēm, pievienoju paplašinātus komentārus pie bildēm. Par dažiem man bija vairāk ko teikt, par citiem mazāk, bet atkal jau tas viss ir ļoti subjektīvi. Un arī nekādu objektivitāti nemaz i nemeklēju.



Tālāk seko neliela nodeva portālam diena.lv. Vairumam bilžu latviski sauktās autortiesības (copyright) pieder portālam diena.lv, lai arī nelatviski sauktās autortiesības (authorright) savukārt pieder man. Citiem vārdiem bildes nezagt, ar rokām neaiztikt.... nu viss kā muzejā.

Bildes ir izmantotas sekojošos rakstos:
Grupas "Soulfly" koncerts "Sapņu fabrikā"
Čellistu grupas "Apocalyptica" koncerts Arēnā Rīga
Emīlijas Otemas koncerts 16.aprīlī klubā "Melnā piektdiena"
Grupas "Limp Bizkit" koncerts 20.maijā Arēnā Rīga
Positivus festivāls "iesildīts"
Deviņas collas līdz…
"Faith No More" koncerts "Sapņu fabrikā"
"Positivus" pirmā diena. Dohertijs, The Tiger Lillies, Prāta vētra un Reigani
"Positivus" otrā diena. Instrumenti, Jurga, Ebony Bones, Šineida O'Konora, Moby
„Rock’n’Riga” ģitāristu duelī uzvar Pauls Ruško
"Labvēlīgais tips" Arēnā Rīga 2.oktobrī
Grupa "Tā Tā Tā" gatavi pirmajai koncertturnejai
Grupas "Gregorian" koncerts Arēnā Rīga
Grupa "Isis" Spīķeru koncertzālē
“Dzelzs vilks” Spīdolas vakarā
Grupu "Dzelzs vilks" un "Forshpil" albuma "Borsh" prezentācijas koncerts

Veltījums Google: Andris Freidenfelds, Apocalyptica, Arēna Rīga, Artelis, Artis Dvarionas, Borsh, Double Faced Eels, Dzelzs Vilks, Ebony Bones, Eicca Toppinen, Emilie Autumn, Faith No More, Forshpil, Fred Durst, Gregorian, Gustavo , Gustavs Terzens, Iļja Šneiveiss, Instrumenti, Isis, Jānis Andžāns, Jānis Jubalts, Jānis Kažemaks, Juris Kaukulis, Labvēlīgais tips, Limp Bizkit, Marc Rizzo, Māris Mihelsons, Max Cavalera, Melnā Piektdiena, Mike Patton, Moby, Nine Inch Nails, Paavo Lötjönen, Pauls Ruško, Perttu Kivilaakso, Positivus, Prāta Vētra, R.A.P, Rāpuļi ar putniem, Rebel Yell, Reigani, Reinis Briģis, Robin Finck, Rock'n'Riga, Sapņu Fabrika, Sepultura, Sinead O'Connor, Soulfly, Sound Division, Tā Tā Tā, The Blackout, The Bloody Crumpets, The Naughty Veronica, Trent Reznor, Valērijs Cīrulis, Wild

Nav komentāru: