otrdiena, 2010. gada 9. februāris

FOTO: Daniel Cavanagh klubā Melnā Piektdiena



Tātad, kā jau visi, drošvien, zina, sestdien, 6. februārī, notika viena no grupas Anathema dibinātāja, Daniel Cavanagh, uzstāšanās klubā Melnā Piektdiena. (FOTO: diena.lv) Lai pasākums būtu interesantāks, Deniels atveda arī Sean Jude, ar kuru viņš darbojas projektā Leafblade.

Kā izrādās, par šo pasākumu visi tomēr nezināja, jo kā citādi var izskaidrot, ka nedēļu iepriekš šajā pašā klubā uz Nargaroth koncertu bija atnācis vairāk cilvēku. Lai vai kā, Pink Floyd, Brian Adams un Depeche Mode cienītāji ir palaiduši garām iespēju baudīt kvalitatīvu mūziku profesionālā izpildījumā. Par Anathema daiļrades mīļotājiem es vispār paklusēšu. Deniels ar akustiskās ģitāras un pedāļa palīdzību rādīja brīnumus. YouTube ļoti populārs ir jaunietis vārdā Dub Fx, kas ko līdzīgi izpilda bez ģitāras un mazliet citā žanrā. Deniels arīdzan ir Pīta Dohertija tautietis, bet neskatoties uz to prot arīdzan dziedāt un spēlēt taustiņus, ko lieliski nodemonstrējot nospēlējot Depeche Mode dziesmu „Enjoy The Silence”. Nu, un koncerta kulminācijā ovācijas izraisīja “High Hopes” atskaņošana.

Tā bija tāda maza cūkošanās, un iemesls tam ir jautājums – vai uz Rīgu vispār kādam mūziķim būtu jābrauc? Šādi koncerti nenotiek pārāk bieži, un līdz Rammstein nāksies pārtikt vien no Eirovīzijas.

Nav komentāru: