piektdiena, 2010. gada 19. februāris

Nedēļas nogalei: 19 un 20 februāris

Nesolu šo sadaļu atjaunināt regulāri, bet labs sākums tas varētu būt. Tik pat labi tas var būt pilnīgi bezjēdzīgs pasākums.

19. februāris

Rock’n’Riga šodien norisināsies ģitāristu dueļa otrās sezonas fināls. Sākums, kaut kad pēc desmitiem.

Savukārt klubā Kabata šodien uzstāsies grupa Triānas Parks. Triānas Parks ir pievērsis sev uzmanību ar piedalīšanos Eirovīzijā. Tālāk par nacionālo atlasi, protams, viņi nav tikuši, taču šī gada dziesma man radīja īpašu interesi. Sākums 23.00.

Savukārt Studentniekā šodien uzstāsies grupa Million Light Years. Vokālais pedagogs un skaņas tehniķis ir attīstības jautājums, bet visādi citādi no publiski piejamā varētu spriest, ka grupa ir diezgan iespaidojusies no Pearl Jam vai kaut kā līdzīga. Citus žanrus šīs grupas sakarā, manuprāt, ir lieki pieminēt. Jaunai grupai tas ir neizbēgami.

Klubā Depo - Hospitāļu iela un citi zvēri.

20. februāris

Grupa The Blackout klubā Melnā Piektdiena prezentēs dziesmas Liar videoklipu. Piedalīsies arīdzan grupas Rebel Riot, Blacksmith, Wild un The Factor. Sākums 22.00.

Savukārt SIA Radikal turpat faktiski pašmāju iestādījumā Rock’n’Riga atrādīs jauno sastāvu. Metallica uber alles! Sākums… kaut kad.

Nav komentāru: